μενού κλείσιμο

Την δεκαετία του 1950 η ADELCO λάνσαρε με brand name OM-OR το πρώτο σαμπουάν που παρασκευάστηκε και κυκλοφόρησε στην Ελλάδα.

Σήμερα τα εργαστήρια της ADELCO συνδυάζοντας ιδανικά την σύγχρονη επιστήμη με την έρευνα και ανάπτυξη, με έμφαση πάντα την υψηλή ποιότητα, δημιουργούν νέα προϊόντα περιποίησης μαλλιών και σώματος για όλη την οικογένεια.

Η νέα σειρά Adelco INTENSE SPA Luxurious Color είναι πρόγραμμα περιποίησης 4 βημάτων για να προσφέρει εξειδικευμένη περιποίηση SPA στο σπίτι σας. Μια δημιουργία που φροντίζει και προστατεύει τα βαμμένα μαλλιά από τη ρίζα ως την άκρη, τα μαλλιά αποκτούν λάμψη, ζωντάνια, εκτυφλωτικά φωτεινό χρώμα.

Η σειρά Adelco INTENSE SPA Volume-Up είναι πρόγραμμα περιποίησης 2 βημάτων για να προσφέρει εξειδικευμένη περιποίηση SPA στο σπίτι σας. Μια δημιουργία που φροντίζει τα λεπτά άτονα μαλλιά από την ρίζα ως την άκρη. Τα προϊόντα είναι ειδικά σχεδιασμένα με τεχνολογία για όγκο μεγάλης διάρκειας. Προσφέρουν απίθανο όγκο και λάμψη, χαρίζουν λεία απαλά μαλλιά που δεν ηλεκτρίζονται, διατηρούν το χτένισμα και τον όγκο αναλλοίωτο για όλη την ημέρα.

Προϊόντα υψηλής ποιότητας της σειράς Adelco Velvet hand&body προσφέρουν βελούδινη απαλότητα, φυσική ομορφιά και αίσθηση ευχαρίστησης.

Η παιδική σειρά Adelco Kids περιλαμβάνει προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά με απαλές συνθέσεις αξιολάτρευτα αρώματα, που δεν ερεθίζουν τα μάτια και την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα, τα οποία περιποιούνται και προστατεύουν τα μαλλιά και το σώμα.

Η νέα σειρά Adelco Men’s Concept είναι σειρά περιποίησης ειδικά σχεδιασμένη για άνδρες.
Ανακαλύψτε την μοναδική εμπειρία στην περιποίηση