Μπάνιο σε πισίνα; Προσοχή στους μύκητες!
There is no translation available.

Περπατάτε κι εσείς γύρω από τις πισίνες ξυπόλητοι;

Στις διακοπές μας, ο σκοπός είναι η χαλάρωση και η αίσθηση ελευθερίας από την καθημερινή ρουτίνα μας.
Ελευθερώνουμε τα πόδια μας που επί μήνες, υποφέρουν από τα κλειστά παπούτσια, την κούραση και την ορθοστασία.
Ωστόσο, όταν βρισκόμαστε σε μέρη με υγρασία χρειάζεται προσοχή καθώς παραμονεύουν διάφορες μολύνσεις, όπως οι γνωστές σε όλους μας μυκητιάσεις.
Οι μυκητιάσεις είναι πολύ συχνές τους θερινούς μήνες, αφού πολλοί μύκητες ευνοούνται από τη ζέστη και την υγρασία. Υπάρχουν, όμως, τρόποι να προλάβει κανείς την ανάπτυξή τους, λαμβάνοντας ορισμένα προληπτικά μέτρα.
Εκδηλώνονται με κοκκινίλα και φαγούρα ανάμεσα στα δάκτυλα & η θεραπεία τους δεν είναι ιδιαίτερα επίπονη, αλλά είναι μια επιπλέον έγνοια για μια ή δυο εβδομάδες.
Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν μύκητες στα πόδια πιστεύουν ότι δεν μπορούν να κολυμπήσουν στην πισίνα ή στην θάλασσα.
Αυτό συμβαίνει καθώς από την μια πιστεύουν ότι μπορεί να στιγματιστούν σε μια δημόσια πισίνα και από την άλλη υπάρχει μια νοοτροπία ότι ο μύκητας των νυχιών μπορεί να διαδοθεί στους άλλους χρήστες της πισίνας.
Μπορεί όμως κάποιος με μύκητες στα νύχια να κολυμπήσει;
Η απάντηση είναι: ΝΑΙ!
Αν έχετε μύκητες στα πόδια δεν υπάρχει καμία ανάγκη να έχετε αμηχανία ή να νομίζετε ότι θα στιγματιστείτε σε μια δημόσια πισίνα.
Οι μύκητες των ποδιών είναι μια κοινή λοίμωξη που προσβάλλει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.
Ξεκινά ως ένα λευκό ή κίτρινο σημαδάκι κάτω από τα νύχια ή στο δέρμα των ποδιών, ανάμεσα στα δάχτυλα.
Έπειτα εξελίσσεται μέχρι που μπορεί να φτάσει στο σημείο να καταστρέψει ολόκληρο το νύχι!
Οι λύσεις που υπάρχουν είναι πολλές!
Αρχικά, σωστό είναι να μην αποχωρίζεστε τις σαγιονάρες σας όταν περπατάτε γύρω από την πισίνα αλλά και στα ντους και ειδικά τα μικρά παιδιά να μην τις ανταλλάσουν μεταξύ τους.
Σε περίπτωση που έχετε μολυνθεί από μύκητες, υπάρχουν τα Neo Mycodermol Cream & Neo Mycodermol Solution, τα οποία θα δώσουν άμεσα τη λύση στο πρόβλημά σας!