Εταιρική Ταυτότητα

Αξιοπιστία, αφοσίωση, ποιοτική παραγωγή για τη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων

Header Εικόνα

Η Adelco είναι μια ιδιωτική εταιρεία με δυναμική παρουσία από το 1934.

Η Adelco δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, την αδειοδότηση, την παραγωγή, την εμπορία και τη διανομή Φαρμακευτικών (επώνυμα γενόσημα και μοναδικούς συνδυασμούς) και Καλλυντικών προϊόντων, πολλά από τα οποία κατέχουν ηγετική θέση στην κατηγορία τους

Η εταιρεία στεγάζεται σε μια σύγχρονη κάθετη μονάδα παραγωγής 10.000 τ.μ. που λειτουργεί σύμφωνα με την Ορθή Παρασκευαστική Πρακτική της ΕΕ, με 95 εξειδικευμένα άτομα και μία άρτια οργανωμένη ομάδα συνεργατών και αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα και διεθνώς, συμπεριλαμβανομένου ενός γραφείου εκπροσώπησης στην Ιορδανία, που καλύπτει την περιοχή της Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής (MENA) και ενός γραφείου στη Μελβούρνη της Αυστραλίας για την κάλυψη της περιοχής της Ωκεανίας.

Η γραμμή παραγωγής μας περιλαμβάνει στερεές, ημιστερεές και υγρές μορφές, όπως δισκία, κάψουλες, σιρόπια, κρέμες και στείρα ενέσιμα προϊόντα.

Η Adelco παράγει επίσης ένα ευρύ φάσμα προϊόντων περιποίησης μαλλιών και σώματος για βρέφη, παιδιά, γυναίκες και άνδρες.

Οι επενδύσεις και ο συνεχής εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων μας,

η αυστηρή τήρηση των υψηλότερων δεοντολογικών και λειτουργικών προτύπων και η πλήρης συμμόρφωση με τις παγκόσμιες ρυθμιστικές αρχές, αποτελούν τη διασφάλιση ότι η Adelco ενισχύει τη φήμη της ως ποιοτική και οικονομικά αποδοτική εταιρεία.

image